Exposición Joan Farré

Homegaleria de arteExposición Joan Farré

Exposición Joan Farré

24 de gener 2022
De 19.00h a 20.30h
Galeria d’Art Silvia Sennacheribbo

C/ Enric Granados, 106 Barcelona

(sense vernissage per restriccions COVID) 

Si els ciclons, borrasques o depressions en zones de baixes pressions estan associats a la inestabilitat: solen anar acompanyats de núvols, pluja, vent o neu, el que en diem “mal temps”, l’efecte anticiclònic d’hivern és tot el contrari.
Tot i que és febrer, tot i estar enmig d’una pandèmia persistent, entre restriccions i ajornaments, sense un horitzó clar per a la represa de la vida cultural col·lectiva… exposar a Barcelona, després de dos anys de no fer-ho, em produeix un efecte anticiclònic d’hivern: uns dies de sol i fred sec, que tant m’agraden.
Des de la meva formació occidental, sempre m’han interessat els valors estètics del món japonès i, per extensió, l’oriental. Sota la influència d’aquesta nova mirada, i com a resultat de la lectura i la recerca, neix la col·lecció CALMA, un conjunt de pintures en tinta xinesa negra i resines mat damunt suports de tela de lli.
Una selecció d’aquests darrers treballs es podrà veure a la Galeria d’Art Silvia Sennacheribbo del 24 de gener al 17 de febrer de 2022.

Us esperem!

JOAN FARRÉ – EFECTO ANTICICLÓNICO DE INVIERNO

Si los ciclones, borrascas o depresiones en zonas de bajas presiones están asociados a la inestabilidad: suelen ir acompañados de nubes, lluvia, viento o nieve, lo que llamamos “mal tiempo”, el efecto anticiclónico de invierno es todo lo contrario .
Aunque es febrero, pese a estar en medio de una pandemia persistente, entre restricciones y aplazamientos, sin un horizonte claro para la reanudación de la vida cultural colectiva… exponer en Barcelona, ​​después de dos años de no hacer me produce un efecto anticiclónico de invierno: unos días de sol y frío seco, que tanto me gustan.
Desde mi formación occidental, siempre me han interesado los valores estéticos del mundo japonés y, por extensión, el oriental. Bajo la influencia de esta nueva mirada, y como resultado de la lectura y la investigación, nace la colección CALMA, un conjunto de pinturas en tinta china negra y resinas mate sobre soportes de tela de lino.
Una selección de estos últimos trabajos se podrá ver en la Galería de Arte Silvia Sennacheribbo del 24 de enero al 17 de febrero de 2022.